HomeΣΠΟΡΕπιτυχημένος ο αγώνας δρόμου «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα»

Επιτυχημένος ο αγώνας δρόμου «Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα»

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κουρκουρίκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, οι αγώνες «Στα μονοπάτια της Κνωσού & του Γιούχτα» 23 χιλ. & 6,6 χιλ. καθώς και η πεζοπορία 18 χιλ.

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν σε μια ηλιόλουστη μέρα γέμισαν τα μονοπάτια και απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης μέσα από ένα ταξίδι στο παρελθόν αγναντεύοντας το μέλλον.

Μεγάλος Νικητής στον αγώνα των 23 χιλ. & 1,1 χιλ. με ρεκόρ διαδρομής ήταν ο Κουρκουρίκης Ιωάννης της SALOMON HELLAS (2ω 10λ 49δ), 2ος ο Φώτης Ματσίγκος ARKALOS TEAM & 3ος ο Πρωτοπαπαδάκης Αντώνης ARKALOS TEAM (2ω 22λ 21δ). Στις γυναίκες 1η η Μάλαι Μαρία LASPORTIVA TEAM GREECE (2ω 29λ 28δ) 2η η Maria Liliana Saru KOURKOURIKIS TEAM (2ω 58λ 14δ) & 3η η Σοφία Κριαρά ΣΔΥΧ ΧΑΝΙΩΝ ( 3ω 02λ 34δ).

Στον αγώνα των 6,6χιλ. & 450μ μεγάλος νικητής ήταν ο Παπαδογιανάκης Δημήτρης MIKRO GYM ( 45λ 38δ,) 2ος ο Γκιγέρμο Ρίος Mikro gym ( 51λ 04δ) & 3ος ο Ρεράκης Γιώργος Mikro gym (54λ 11δ). Στις γυναίκες 1η η Μπελαδάκη Νίκη MIKROJIM (56λ 10δ), 2η η Παπαδάκη Αθηνά Άρκαλος Team (58λ 33δ) & 3η η Λία Σαββάκη από το Ρέθυμνο (1ω 7λ 14δ).

Την εκκίνηση έδωσαν από κοινού ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ζαν Ανδρέα Καραντίνη σε θέματα τουρισμού και ο Αφορδακός Γεώργιος, εμβληματική φυσιογνωμία για την Κρήτη Μεσογειονίκης Βαλκανιονίκης δύο φορές πρώτος Πανελληνιονίκης στον Μαραθώνιο.

monopatia-knosou5

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Παντελής Καμπαξής εμπνευστής του αγώνα και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες!!

Αισθανόμαστε δε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, τον Δήμο Ηρακλείου και την τροχαία Ηρακλείου που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, για την παρουσία και την πολύτιμη βοήθειά τους, τις εθελοντικές ομάδες «ΑΤΑΧΤΟΙ» & «Φίλιος ΖΕΥΣ», την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, την Χιλιεντζάκη Άννα πρόεδρο του ΓΔΑΠ Πεζών, τον πολιτιστικό σύλλογο Xαραυγή, τα COSMOS SPORT, την ΝΕW BALANCE, την CRETAN HOLIDAYS με τα mini bus που μας διέθεσε για την μεταφορά των αθλητών, τα STELLA HOTELS, την LEMONAKIS HOME, την CERTO PORTA, το βιβλιοπωλείο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ, το περιοδικό I RUN, τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΟΥΡΝΟ Daily Bakery Cafe, το μεζεδοπωλείο BARAKI και MISTRAL, την σχολή χορού ΧΟΡΕΥΕΙΝ, τον ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010, τα ενεργειακά κουφώματα MARKAL, την ANEK SUPER FAST, την MINOAN LINES, το catering Ρερεράκη Γιώργος με την παραδοσιακή φασολάδα, τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ, το νερό Σεληνάρι, την FRESH SNACK, τις μπανάνες Chiquita την cretan bites, το κατάστημα mountain club, τα κρασιά Τιτάκης, το ψητοπωλείο Χόβολη, το Let’s Wash, τα Μαγεύματα, την ομάδα Heraklion Tricking community, τη super Brekfast για ενεργειακές μπάρες, τον Χορηγό Επικοινωνίας Up 92,9, καθώς και τους φωτογράφους του αγώνα Λιάκουρη Κωνσταντίνο, Νικολιδάκη Γιάννη και Βελεγράκη Γιάννη και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Με την ευχή να αποκομίσατε μια όμορφη δρομική εμπειρία, γεμάτοι με μαγικές εικόνες χρώματα και αρώματα να είμαστε όλοι καλά και να ξανανταμώσουμε στο “Knossos Run 2020”!!! Τα επίσημα αποτελέσματα: https://goo.gl/qQ9cLo»

Διαφήμιση
Διαφήμιση