HomeHL-SportsΑδιέξοδο με την αναδιάρθρωση

Αδιέξοδο με την αναδιάρθρωση

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη θα πραγματοποιήσουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα από τα βασικά θέματα προς συζήτηση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη  ήταν το φλέγον της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, μόνο που άκρη δεν βρέθηκε.

Υπήρχε πρόθεση να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία, αλλά αυτό δεν έγινε κι ενώ αρχικά ο ΠΑΟΚ πρότεινε να μείνουν 16 οι ομάδες και για την επόμενη σεζόν, ψηφίζοντας εδώ και τώρα.

Ωστόσο, τόσο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μπαταγιάννης όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισαν ότι δεν θα ήταν σωστή μια τέτοια κίνηση, ώστε να μην φανεί ότι παρακάμπτει η Λίγκα τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Συνεπώς, αποφασίστηκε να γίνει εντός των επόμενων ημερών μια συνάντηση με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ και μετά να πράξουν αναλόγως, αν και η βούληση του συνεταιρισμού είναι να διατηρηθούν 16 οι ομάδες και στην αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας πρότεινε να γίνει συνάντηση απευθείας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά κάτι τέτοιο θεωρήθηκε λάθος κι έτσι δεν προχώρησε η εν λόγω πρόταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση