HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Αγαθάγγελος Παπαδάκης

Με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Αγαθάγγελος Παπαδάκης

Για την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη θα είναι ο βοσκός, Αγαθάγγελος Παπαδάκης για την περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στον Συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά», με υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Αποφάσισα λοιπόν να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για δύο βασικούς λόγους: Αφενός πιστεύω πάρα πολύ στον Αλέξανδρο, τον θεωρώ ένα πρόσωπο ξεχωριστό, έναν νέο άνθρωπο που έχει ήδη καταφέρει πολλά και με πείθει πως μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα. Αφετέρου πιστεύω πολύ στις δυνατότητες του τόπου μας. Κουράστηκα να ακούω για τα πλεονεκτήματά μας και τις χαμένες μας ευκαιρίες. Κουράστηκα να μπορούμε ως νησί αλλά να μη πετυχαίνουμε, ούτε καν να προσπαθούμε. Κουράστηκα να βλέπω και να ακούω τα ίδια και τα ίδια 8 χρόνια τώρα.

Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και πίστη στη νέα συλλογική προσπάθεια για μια καλύτερη Περιφέρεια συμπορεύομαι με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη γιατί σε αυτήν την πορεία προς τα εμπρός πρέπει να ηγηθούν άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και ικανότητες.

Αγαθάγγελος Παπαδάκης

Βοσκός

Διαφήμιση
Διαφήμιση