HomeΚΡΗΤΗΗ ώρα της… δίκης για το φονικό τροχαίο με θύματα την Στέλλα και τον Γιάννη

Η ώρα της… δίκης για το φονικό τροχαίο με θύματα την Στέλλα και τον Γιάννη

Στο εδώλιο ο 20χρονος Γεωργιανός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε η ώρα της… δίκης για το φονικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2017 λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

giannhs-stella

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων αναμένεται να καθίσει ο 20χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από την Γεωργία που οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ και παρέσυρε τους δύο νέους στον θάνατο.

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί αύριο και σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας «SOS Τροχαία Εγκλήματα Πανελλαδικός Σύλλογος» έχει τοποθετηθεί στην 32η θέση στο πινάκιο, σε σύνολο 34 δικών.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 20χρονος Γεωργιανός μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος γεγονός που εξόργισε τόσο τους συγγενείς των άτυχων νέων όσο και σύσσωμη την κοινωνία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά της 7 το πρωί της 17ης Αυγούστου του 2017 και η 20χρονη Στέλλα με τον 19χρονο Γιάννη έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ξαφνικά,  το ΙΧ αυτοκίνητο – που οδηγούσε ο 20χρονος Γεωργιανός – ξέφυγε από τον έλεγχο κι έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Ο Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση