HomeΚΡΗΤΗΦεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διεξαγωγή του 4ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου προκηρύσσει η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤ.Α Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Η  ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α   του Δήμου Ιεράπετρας , συνεπής  στην αφοσίωσή της στην προώθηση του Πολιτισμού  μέσα από τη διοργάνωση  και την ένθερμη στήριξη θεσμών που αναμφισβήτητα αποτελούν Πυλώνες Πολιτισμού ,τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο, προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ιεράπετρας.

Σε συνεργασία με τα θεατρικά σχήματα της πόλης και την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ν Α Κρήτης στοχεύει στην ανύψωση της θεατρικήε μας παιδείας με τη διάχυση των διαχρονικών και παγκόσμιων μηνυμάτων μεγάλων θεατρικών συγγραφέων και πνευματικών ανθρώπων, εν γένει.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 18 ως τις 25 Οκτωβρίου 2014,θα είναι διαγωνιστικό ,με επτά συμμετοχές διαγωνιζόμενων παραστάσεων από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις που θα  καλύπτουν το ευρύτατο φάσμα των Τεχνών που οδηγούν σε μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση.

Καλούμε τους φίλους και συνοδοιπόρους  του πολιτισμού να μάς συντροφεύσουν για άλλη μία φορά  σε αυτό το πολιτιστικό άλμα και όλοι μαζί να  σηκωθούμε ακόμη λίγο ψηλότερα…λίγο ψηλότερα…

Διαφήμιση
Διαφήμιση