HomeΚΡΗΤΗΕΑΣΥΝ Ηρακλείου: Συναντήθηκαν με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

ΕΑΣΥΝ Ηρακλείου: Συναντήθηκαν με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου

Συζητήθηκαν τα θέματα αστυνόμευσης στις τουριστικές περιοχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Α/Δ κ. Νικόλαο ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ είχαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων N. Ηρακλείου προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην ενίσχυση του προσωπικού στις τουριστικές περιοχές ενόψει της θερινής περιόδου αλλά και σε νευραλγικές Υπηρεσίες για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Α/Δ κ. Νικόλαο ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ παρουσία και του νέου Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ηρακλείου Α/Δ κ. Νικόλαου ΧΡΥΣΑΚΗ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και αφού τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα νέα τους ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα, συζητήσαμε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι συνάδελφοί μας και τα οποία είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
Ιδιαίτερα έγινε μνεία για την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών (Α.Τ. Αερολιμένα, Α.Τ. Χερσονήσου) ενόψει της θερινής περιόδου, η ανάγκη ενίσχυσης νευραλγικών Υπηρεσιών του Νομού με αστυνομικό προσωπικό, η μη ύπαρξη συνεργείων καθαριότητας στις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού από την αρχή του χρόνου με το πρόβλημα να γίνεται όλο και εντονότερο και τονίστηκε η απόλυτη ανάγκη της συνεργασίας όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών για την επίτευξη του κοινού σκοπού που είναι η καταπολέμηση του εγκλήματος.
Ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και προσδοκούμε στην συνέχεια της άριστης πρώτης επαφής με την Ένωσή μας, κατά τη διάρκεια της οποίας έδειξαν ιδιαίτερη κατανόηση και καλές προθέσεις για την ικανοποιητικότερη επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση