Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου αναμένεται να καθίσει ο 35χρονος πατροκτόνος ο οποίος τα προπερασμένα Χριστούγεννα δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του.

Ο 35χρονος γιος, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Νεάπολης, φέρεται να είχε πιει απίστευτα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σε καφενείο της περιοχής όπου διασκέδαζε μαζί με το θύμα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε αφού πατέρας και γιος επέστρεψαν σπίτι τους. Εκεί οι δύο άνδρες φαίνεται ότι πιάστηκαν στα χέρια, με τον 61χρονο να σωριάζεται τελικά στο πάτωμα.

Ο 35χρονος, σε κατάσταση μέθης, έπεσε για ύπνο δίπλα στον πατέρα του. Σύμφωνα με την υπεράσπισή του, δεν αντιλήφθηκε ότι ο πατέρας του ήταν νεκρός μέχρι την ώρα που τον ξύπνησε η συγγενής τους την επομένη

«Ήταν ατύχημα» ισχυρίζεται ο 34χρονος

Για ατύχημα κάνει λόγο ο 35χρονος γιος ως προς τον θάνατο του πατέρα του καθώς όπως σημειώνει ο δικηγόρος του κ. Πατρικαλάκης σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

«Ήταν ατύχημα. Σε καμία περίπτωση ο 34χρονος δεν ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του. Υπήρξε μία συμπλοκή σε συνθήκες που και οι δύο ήταν σε άθλια κατάσταση από την μέθη. Αγκαλιάστηκαν και μάλωναν με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό το περιστατικό», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Πατρικαλάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο ανδρών ούτε καυγάδιζαν συχνά.

«Εκείνη τη στιγμή καυγάδισαν, δεν ήταν συχνοί οι καυγάδες», ανέφερε σχετικά ο κ. Πατρικαλάκης ενώ παράλληλα τόνισε πως η αυτοψία του χώρου “μαρτυρά” την συμπλοκή ενώ και ο ίδιος ο 35χρονος φέρει εκδορές και χτυπήματα.

«Ο χώρος δείχνει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στους δύο άντρες καθώς υπάρχουν αναποδογυρισμένα έπιπλα. Παράλληλα, ο 35χρονος φέρει εκδορές και χτυπήματα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση