HomeΣΠΟΡΕργο-τέλειο πάρτι στο Παγκρήτιο

Εργο-τέλειο πάρτι στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 4-1 του Ηρόδοτου, που έπαιζε από το 13' με αριθμητικό μειονέκτημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Εργοτέλης τον κυριακάτικο κρητικό «εμφύλιο» με τον Ηρόδοτο καθως τον νίκησε με 4-1 για την 22η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 13′, λόγω αποβολής του Νύκταρη, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες και έπιασαν στην τέταρτη θεση την Κέρκυρα.

Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό, τι μπορουσαν ωστόσο η γρήγορη κόκκινη κάρτα τους έκοψε τα πόδια. Έτσι, διατηρήθηκαν στη δέκατη τέταρτη θέση και συνεχίζουν να δίνουν τη «μάχη» τους για παραμονή.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 11′ ο Μανουσάκης με πλασέ τους έδωσε το προβάδισμα.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους παίκτες του Παπαβασιλείου στο 13′ μετά την αποβολή του Νύκταρη στο 13′. Έτσι, στο 24′ ο Ιατρούδης με σουτ που κόντραρε και σε αντίπαλο έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49′ είχαν δοκάρι με τον Μπαχανάκ ενώ στο 51′ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με το άστοχο πλασέ του Γκούφα.

Ο Εργοτέλης πίεσε και στο 72′ τριπλασίασε τα τέρματά του με τον Ροβίθη, πριν μείνει και αυτός με δέκα παίκτες στο 76′ μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μπάτζιος. Στο 89′ ο Ηρόδοτος μείωσε σε 3-1 με τον Πίντο, και αφού νωρίτερα, ο Γκούφας είχε μια καλή ευκαιρία.

Στις καθυστερήσεις όμως οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Μπαχανάκ να βρίσκει δίχτυα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (75′ Καπνίδης), Γροντής (68′ Ροβίθης), Μανουσάκης (74′ Μπουτσάκης), Έφορντ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Τσιλιγγίρης, Γιάλουσης, Γρεκός, Ανδρεου, Τουγλής (78′ Αργκιλέσι), Νύκταρης, Μουκίδης, Κονέ (30′ Μπαρέττας), Ηλιάδης, Ζαμπορόφσκι (60′ Πίντο), Γκούφας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση