HomeHL-SportsΧάιμε Βέρα: « Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Χάιμε Βέρα: « Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ μετά την νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακουφισμένος ο τεχνικός του ΟΦΗ Χάιμε Βέρα στην Συνέντευξη Τύπου της Κυριακής  μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του Λεβαδειακού με 2-0.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, για το οποίο είναι και πολύ χαρούμενος αφού η ομάδα του έπαιξε έτσι όπως είχαν σχεδιάσει και έδειξαν πυγμή και θέληση μέσα στο γήπεδο.

Τόνισε όμως ότι αυτή η νίκη είναι απλά ένα λιθαράκι στον στόχο της ομάδας διότι ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει η ομάδα με αυτή την νοοτροπία.

Αναλυτικότερα η δηλώσεις του προπονητή των Κρητικών: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας έπαιξε έτσι όπως θέλουμε εμείς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε ψηλά και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς.

Μένουν πέντε παιχνίδια ακόμα, δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι έτσι όπως έπαιξε η ομάδα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έμεινε ευχαριστημένος γιατί θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο.

Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις όμως όταν παίζεις με τέτοιο πάθος σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος.

Είχαμε παίξει 35, 40, 45 λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα παίξαμε μέχρι το 93′. Αυτό θέλουμε για την ομάδα, αυτή η νίκη μας κάνει ψυχολογικά όλους μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι τέλους.

Εμείς κάνουμε προπόνηση για να παίζουμε έτσι, τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως με την δουλειά που κάνουμε θα έρθουν και άλλα γκολ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση