Ζημιές υπέστη επιχείρηση αλλά και κτίσματα στο κέντρο του Ηρακλείου εξαιτίας της έκρηξης που σημειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν μία έκρηξη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε περαστικούς, κατοίκους αλλά οδηγούς στην 25ης Αυγούστου.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου.

Μάλιστα, οι μαρτυρίες αναφέρουν πως το καπό του οχήματος πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά ενώ παράλληλα ο κρότος ταρακούνησε και τα τζάμια σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην παραλιακή.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

 

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του cretapost εκτός από το όχημα που υπέστη ζημιές προκλήθηκαν προβλήματα σε παρακείμενα σπίτια (έσπασαν τζάμια παραθύρων), αυτοκίνητα αλλά και σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

logo-ekrhksh1 logo-ekrhksh

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν πρόκειται για τοποθέτηση κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως επειδή το όχημα ήταν με υγραέριο σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση