HomeHL-9Το Ποτάμι παρουσίασε τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές του από την Κρήτη

Το Ποτάμι παρουσίασε τους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές του από την Κρήτη

Με το ψηφοδέλτιο του κόμματος η Μαρία Δαμανάκη και ο Κωνσταντίνος Καλαφατάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την επίσημη παρουσίαση των δύο νέων υποψήφιων ευρωβουλευτών του Ποταμιού από την Κρήτη έκανε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Ηράκλειο μαζί με τον Γιώργο Γραμματικάκη.

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στο Μέγαρο Ντορέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν, τους δύο νέους υποψηφίους, την 30χρονη δικηγόρο και μέλος του TEDxHeraclion Μαρία Δαμανάκη και τον 33χρονο γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κωνσταντίνο Καλαφατάκη.

Κατά την ομιλία του ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη για την ανανέωση προσώπων στην ομάδα του Ποταμιού ενόψει των ευρωεκλογών.

Συνολικά πρόκειται για ένα σύνολο 30 ανθρώπων, που όπως είπε, βάζουν την πολιτική δίπλα στην επαγγελματική τους ζωή και δεν μετατρέπουν την πολιτική σε επάγγελμά τους.

potami6

Αυτοί είναι όλοι οι ευρωβουλευτές του Ποταμιού

Η ομάδα του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου συμπληρώθηκε με νέα πρόσωπα.

«Πρόκειται για ένα διαφορετικό σύνολο 30 ανθρώπων που βάζουν την πολιτική δίπλα στην επαγγελματική τους ζωή και δεν κάνουν την πολιτική το επάγγελμά τους. 15 Έλληνες που δημιουργούν και προσφέρουν στις χώρες της Ευρώπης και 15 Έλληνες που αγωνίζονται «ευρωπαϊκά» από ελληνικού εδάφους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

https://www.youtube.com/watch?v=Em3TVIpFL_o

Διαφήμιση
Διαφήμιση