Τη δική του εκδοχή για την έρευνα που διεξάγεται σε βάρος του γιου του έδωσε ο πατέρας του αλεξιπτωτιστή Μανώλη Μπούχλη. Ο πατέρας του καταδρομέα που έκανε εκπαιδευτικό άλμα τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» ελέγχεται από το Γενικό Επιτελείο Στρατού καθώς παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας.

Ο πατέρας του Νίκος Μπούχλης ωστόσο μιλώντας στο Newsit.gr δηλώνει περήφανος για τον γιο του ενώ ισχυρίζεται ότι η έρευνα διατάχθηκε γιατί κάποιους πείραξαν τα λόγια του αλεξιπτωτιστή.

«Ο κάθε γονιός δεν θέλει να πάθει κάτι το παιδί του. Ο νεαρός δεν έχει θέμα για ότι κι αν του κάνουν. “Θα είναι ανεκτά όλα” λέει, δεν τον ενδιαφέρει για κανέναν. Μπράβο του. Τον τιμά όλη η Ελλάδα. Εγώ τι να πω για το παιδί μου; Είναι παιδί μου. Και εγκληματίας να είναι, θα πω πως είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Εμείς είμαστε περήφανοι για αυτό που έκανε ο γιος μου. Και γιος μου να μην ήταν, όποιο παιδί και να ήταν αυτό, μόνο υπερηφάνεια νομίζω ότι θα είχα. Εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό, έτσι πιστεύω…

Η οργισμένη ανάρτηση του αλεξιπτωτιστή

Τον γιο μου δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, έχει πάρει τις αποφάσεις του. Δεν το έκανε ούτε για πολιτικούς λόγους, ούτε σκέφτηκε κάτι. Του ήρθε έτσι και το έκανε και το είπε. Ούτε τον ενδιαφέρουν και οι επιπτώσεις. Τον στεναχωρεί που του αφαιρούν τις πουλάδες, που τις πήρε με την αξία του. Τις πήρε με την αξία του και τους τις πετά στα μούτρα και τις χαλαλίζει» λέει ο Νίκος Μπούχλης.

«Τα λόγια του Μανώλη τους πείραξαν, δεν τους πείραξε ούτε το βίντεο, ούτε πώς έπεσε, ούτε άλλα θέματα. Τους πείραξαν τα λόγια του, ο ύμνος του. Καταρχάς, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν υπήρχε κανένα θέμα για ποινή. Μετά άλλαξαν όλα. Το θέμα πήγε πολύ ψηλά, πήγε τόσο ψηλά που δεν μπορεί κανείς να επέμβει περαιτέρω. Δεν θέλουν πλέον παλικάρια, δεν θέλουν παλικαράδες, επαναστάτες, ανδρειωμένους.

Τι θα του κάνουν του παιδιού μου; Ούτε έγκλημα έκανε, ούτε πιστεύω να τους πρόσβαλε… Εμένα με έχουν πάρει σήμερα δύο στρατηγοί και μου έχουν δώσει συγχαρητήρια για το γιο μου.

Δεν έκανε έγκλημα το παιδί μου. Το παιδί είπε έναν ύμνο που του ήρθε στο μυαλό για την πατρίδα του. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε, καμαρώνουμε» προσθέτει ο πατέρας του αλεξιπτωτιστή.

«Εδώ στα Σφακιά μεγαλώνουμε επαναστάτες, πάντα έτοιμους για την πατρίδα, για την πρώτη τη γραμμή. Και αυτοί όπως θέλουν ας το πάρουν. Στα Σφακιά είναι όλοι σαν το γιο μου. Όλοι, όλα τα κοπέλια, η νεολαία που είναι τώρα εδώ, έχουν τις ίδιες ιδέες, όπως ο γιος μου. Είναι πατριώτες και τα τιμούν τα παντελόνια τους» καταλήγει ο Νίκος Μπούχλης.

https://www.youtube.com/watch?v=xBBzunP7voU

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση