HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Γεωργία Μηλάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Η Γεωργία Μηλάκη υποψήφια με τον Σταύρο Αρναουτάκη

Για την περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα της γιατρού-ογκολόγου Γεωργίας Μηλάκη ανακοίνωσε μετά από συνάντησης τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η Γεωργία Μηλάκη, γεννημένη στο Ηράκλειο με καταγωγή το Οροπέδιο Λασιθίου, είναι παντρεμένη με τον γιατρό Κωνσταντίνο Βροντάκη και έχουν δύο παιδιά. Η Γεωργία Μηλακη που θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, συντάσσει τις δυνάμεις της στον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη για να συμβάλλει -όπως αναφέρει σε δήλωση της- στο θετικό έργο που συντελείται στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα η Γεωργία Μηλακη στην δήλωση προς τα ΜΜΕ για την υποψηφιότητα της τονίζει:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Σταύρου Αρναουτάκη να συμμετέχω ως υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές.

Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι πολιτικά και στόχος μου είναι να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στο επιτυχές έργο που συντελείται στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο τόπος μας διαθέτει ανεξάντλητες δυνατότητες και οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε και να τις αναδείξουμε μέσα από την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων του.

Επιθυμώ μια Περιφέρεια με σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με υποδομές που έχουν γνώμονα την ευημερία και την ασφάλεια, με συστηματική μέριμνα για τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών, για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη του πολιτισμού μας. Με σχέδιο και βούληση, με όραμα, ευθύνη και σκληρή δουλειά μπορούμε να πάμε την Κρήτη ακόμα πιο ψηλά»

Βιογραφικά στοιχεία

Η Γεωργία Μηλάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1973 και αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Ηρακλείου. Έχει  καταγωγή από το Οροπέδιο Λασιθίου και είναι παντρεμένη με τον ιατρό Κωνσταντίνο Βροντάκη που απέκτησαν έχουν δύο παιδιά: τη Δήμητρα και το Γιώργο.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου της Νάπολης στην Ιταλία και αποφοίτησε το 1999 με βαθμό πτυχίου «Άριστα».

Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαλίων-Κέντρο Υγείας Καστελλίου και από το έτος 2000 έως 2010 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Παθολογική Ογκολογία.

Συμμετείχε ως κλινική ερευνήτρια και υποψήφια διδάκτωρ στη Μονάδα Κλινικών Μελετών της κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ και στο Εργαστήριο Βιολογίας του Καρκίνου της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Εξειδικεύτηκε στον καρκίνο του μαστού στο Διεθνές Ευρωπαϊκό Κέντρο του Καρκίνου στο Μιλάνο Ιταλίας, όπου υπηρέτησε ως ερευνήτρια και πανεπιστημιακή υπότροφος.

Από το 2011 έως το 2015, εργάστηκε ως Επιμελήτρια στο Ογκολογικό Τμήμα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ως ιδιώτης ιατρός συνεργάζεται από το 2015 έως σήμερα με ιδιωτικές κλινικές (Ασκληπιείον Κρήτης και Creta Interclinic SA).

Έχει πλούσιο διδακτικό, συγγραφικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο καθώς και ενεργό συμμετοχή σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά συνέδρια.

Είναι μέλος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), της Ευρωπαϊκής (ESMO) και της Αμερικανικής Ογκολογικής Εταιρείας (ASCO).

Συνδράμει εθελοντικά σε πρωτοβουλίες στο χώρο της υγείας μέσα από αρκετούς συλλόγους και ΜΚΟ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση