HomeΚΡΗΤΗΠαγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 19-24 Ιουλίου 2019

Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου 19-24 Ιουλίου 2019

Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου - Νέα Έκθεση για τον Αγροτικό- Κτηνοτροφικό & Εμπορικό Κόσμο της Κρήτης - "Εκεί όπου η παράδοση συναντά το μέλλον"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια νέα πνοή στις αγροτικές εκθέσεις έρχεται να δώσει η Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου η οποία πραγματοποιείται από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη.

Το Αρκαλοχώρι αποτελεί ίσως το πιο συνυφασμένο με τις Αγροτικές & Κτηνοτροφικές Εκθέσεις μέρος της Κρήτης καθώς εκεί συγκεντρωνόταν κάθε 2 χρόνια στην αγροτική έκθεση ο αγροτικός, κτηνοτροφικός & εμπορικός κόσμος της Κρήτης.

Φέτος, ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, να αναδειχθεί ως η σημαντικότερη αγροτική έκθεση της Νοτίου Ελλάδας και τέλος η Κρήτη να εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού της Ελλάδας.

Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους.

Επίσης, πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ομιλίες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ επαγγελματιών, εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν προγραμματισμένες παρουσιάσεις προϊόντων εκθετών.

Highlights Έκθεσης

Φεστιβάλ Κρητικής Μουσικής

Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αφιερωματικές στην αγροτική ζωή.

Σεμινάρια – Ημερίδες με θεματολογία τη Γεωργία – Κτηνοτροφία, τις νέες καλλιέργειες κλπ

Εκδηλώσεις μαγειρικής – Προβολή Προϊόντων – Έμφαση στη Μεσογειακή & Κρητική Διατροφή

Φιλοξενία & Εκδηλώσεις Περιφερειών ανά την Ελλάδα.

Μάθετε Περισσότερα
Κατεβάστε το φυλλάδιο της Έκθεσης
Διαφήμιση
Διαφήμιση