HomeHL-CultureΜε επιτυχία συνεχίζονται τα θεατρικά Σεμινάρια των «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2019».

Με επιτυχία συνεχίζονται τα θεατρικά Σεμινάρια των «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2019».

Σήμερα Πέμπτη 14 και αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον κουκλοπαίχτη ΤΑΚΗ ΣΑΡΡΗ και το εξαιρετικό σεμινάριο «Από την κατασκευή της κούκλας στην παράσταση. Η ποιητική διάσταση του κουκλοθέατρου.» ακολουθεί σήμερα Πέμπτη 14 και αύριο Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, από τις 18:00 έως τις 20:00 στον Θεατρικό Σταθμό το σεμινάριο «ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ» με εισηγητές τους Simon Von Oppeln Bronikowski – Ηθοποιός, Φωτογράφος και Anna Patricia Marioli – Ηθοποιός, Μουσικός.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ

Simon Von Oppeln – Bronikowski Ηθοποιός και Μουσικός, εργάζεται από το 2010 σε όλα τα project του STUDIO 7 που εδρεύει στην πόλη Schwerte της Γερμανίας. Έμαθε τη θεατρική δουλειά σε διάφορες ομάδες, από το Θέατρο DIE RABEN (Βόννη, Γερμανία) έως το La Gran Marcha de los Muñecones (Λίμα, Περού) και σε διάφορα θεατρικά εργαστήρια, στο Θέατρο Οντίν (Δανία), το Teatro dell‘ Albero (Ιταλία) και το Regula contra Regulam Teatro (Ιταλία). Ειδικεύεται στο τραγούδι, διευθύνει μία τοπική χορωδία στην πόλη Schwerte όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια και διευθύνει project όπως η Ανοιχτή Χορωδία.

Anna Patricia Marioli
Η Άννα Πατρίτσια Μαριόλι είναι ηθοποιός και φωτογράφος, σπούδασε θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Κόρδοβα (Αργεντινή) και δούλεψε σε διάφορες ομάδες στην Αργεντινή, Βραζιλία, Δανία και Ιταλία, ως ηθοποιός στο θέατρο Espacio Tres 51 και στο θέατρο Teatro del Fin del Mundo (Κόρδοβα, Αργεντινή), στο Θέατρο Taanteatro Companhia (Σάο Παόλο Βραζιλία), ως συμμετέχουσα σε εργαστήρια του Θεάτρου Οντίν (Δανία) και στα θέατρα Teatro dell‘Albero και Regula contra Regulam Teatro (Μιλάνο Ιταλία). Ζει και εργάζεται στην πόλη Schwerte της Γερμανίας, στο θέατρο Studio 7.
Μετά τα σεμινάρια στις 21:30, στον ίδιο χώρο, θα δοθεί η παράσταση του έργου

Γενική είσοδος: 10€ Μειωμένο: 8€

«Ασυμβίβαστη- Grenzganger- Η Διαχωριστική Γραμμή»
Στη σκηνή συναντώνται η Ουρλίκε Μάινχοφ και η Αντιγόνη, πρόσωπα του μύθου και πρόσωπα της ιστορίας της αντίστασης.
Στη σκηνή συναντώνται η Ουρλίκε Μάινχοφ και η Αντιγόνη, πρόσωπα του μύθου και πρόσωπα της ιστορίας της αντίστασης . Μια προσέγγιση του φαινομένου της τρομοκρατίας και του ένοπλου αγώνα, αλλά και της ποιητικότητας της αντίστασης.
Η συνεργασία των Γερμανών καλλιτεχνών και του ΟΜΜΑ STUDIO έγινε μετά από το κοινό προβληματισμό των δύο θεατρικών οργανισμών για το πρόβλημα της «τρομοκρατίας» αλλά και την άνοδο του φασισμού στην Ευρώπη . Σύνθεση κειμένων για το θέατρο Όμμα Στούντιο: Αντώνης Διαμαντής Δραματουργία και Σύνθεση κειμένων για το Studio 7 βασισμένα στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή: Christoph Falke Σκηνοθεσία : Christoph Falke – Αντώνης Διαμαντής Σκηνικά – Κουστούμια: Κώστας Μακάκης Φωτισμοί: Αντώνης Διαμαντής Ζωντανή Μουσική : Κώστας Μακάκης (Βιολί), Αντώνης Διαμαντής (Κιθάρα, Κρουστά) Παραγωγή : Θέατρο Όμμα Στούντιο (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία- Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα) και Studio 7 -Theaterwerkstatt für aktiv KultureV(Schwerte-Γερμανία).

Παίζουν : Simon Bronikowski, Patricia Marioli, Simon Bronikowski, Patricia Marioli, Ειρήνη Κουτσάκη, Αντώνης Διαμαντής, Κορίννα Αποστολοπούλου, Κώστας Μακάκης

Τα σεμινάρια είναι ελευθέρα για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση