HomeHL-GreeceΟμολογία σοκ του 19χρονου για την υπόθεση Τοπαλούδη: «Ναι, τη βιντεοσκοπήσαμε»

Ομολογία σοκ του 19χρονου για την υπόθεση Τοπαλούδη: «Ναι, τη βιντεοσκοπήσαμε»

Άλλαξε την κατάθεση του ο 19χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλλαξε την κατάθεση του ο 19χρονος που κατηγορείται ότι εκείνος και η παρέα του βίασαν ένα χρόνο πριν την άγρια δολοφονία της, την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Σε αντίθεση με όσα είχε καταθέσει αρχικά, ομολόγησε ότι ο ίδιος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τον βιασμό της Ελένης.

Οι τρεις φίλοι, ηλικίας 23,22 και 19 ετών είχαν ισχυριστεί αρχικά ότι έκαναν πλάκα στην Ελένη ότι την τράβηξαν σε βίντεο όπως εκείνη κατήγγειλε τον Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, οι τρεις φίλοι δεν είπαν την αλήθεια για το περιβόητο βίντεο, καθώς σε συμπληρωματική του κατάθεση ο 19χρονος παραδέχθηκε πως όντως βιντεοσκόπησε την άτυχη φοιτήτρια , ενώ επανέλαβε ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της.

Ο 19χρονος φέρεται να είπε επίσης ότι η Ελένη φοβούμενη ότι το υλικό της βιντεοσκόπησης θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο, έπιασε τους γονείς του και τους παρακάλεσε να διαγράψουν το βίντεο από το κινητό.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εκπομπή, οι Αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και από τους γονείς του να καταθέσουν.

Σε ό,τι έχει σχέση με την δολοφονία, οι πηγές αναφέρουν ότι επικρατεί δυσφορία επειδή η διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει ανοίξει ακόμα τα κινητά των δύο δραστών.

Ωστόσο, υπάρχει η πληροφορία ότι η ανακρίτρια Ρόδου θα ζητήσει τον διορισμό ανεξάρτητου τεχνικού συμβούλου, ο οποίος θα ασχοληθεί με την ανίχνευση ηλεκτρονικών δεδομένων.

Πηγή: Espresso

Διαφήμιση
Διαφήμιση