HomeΕΛΛΑΔΑΠαραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

Επειδή θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε γνωστό ότι παραιτείται άμεσα από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Μώραλης τον είχε καλέσει να παραιτηθεί, εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να κατέρχεται ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή.

Ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισε να παραιτηθεί άμεσα, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω του Facebook με μια ανακοίνωση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση