HomeΚΡΗΤΗΣυμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.» για το ελαιόλαδο

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.» για το ελαιόλαδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του ελαιόλαδου , αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «Μποτζάκης Α.Ε.», διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, κάθετα οργανωμένο εργοστάσιο παραγωγής στο Αλάγνι Ηρακλείου και δραστηριοποιείται στον τομέα τυποποίησης και εμπορίας εξαιρετικά παρθένου κρητικού ελαιόλαδου.

Η Μποτζάκης Α.Ε. εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σ΄ όλο τον κόσμο.

Ο στόχος της είναι η προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της, στην παγκόσμια αγορά μέσα από δημιουργικές, επιτυχημένες συνεργασίες που θα γνωρίσουν τα εκλεκτά προϊόντα της σε καταναλωτές παγκοσμίως.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχειρήσεων.

Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, πιστοποιείται η σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση