HomeΚΡΗΤΗΑποτελέσματα αρχαιρεσιών στην Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών στην Ένωση ιδιωτικών υπαλλήλων Ηρακλείου

“Σημαντική παρακαταθήκη η μαζικοποίηση του σωματείου” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αύξηση των ψηφισάντων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την ανάδειξη αντιπροσώπων στο ΕΚΗ και στην ΟΙΥΕ ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, που ξεκίνησαν το Σάββατο 02/03/2019 και ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 09/03/2019.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Οι εκπρόσωποι του κλάδου επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά ότι η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, με την «Ταξική Ενότητα» στο τιμόνι του Δ.Σ, αποτελεί τον μοναδικό εκφραστή και αποκούμπι των εργαζομένων του κλάδου στο Νομό μας.

Κόντρα στην εργοδοσία και τα διάφορα τσιράκια της που έκαναν ότι περνούσαν από τα χέρια τους για να αποτρέψουν τη συμμετοχή των εργατών στις αρχαιρεσίες, το σωματείο μας βγήκε πιο έμπειρο, πιο μαζικό, ανανεωμένο και αποφασισμένο να παλέψει μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς για κάθε ζήτημα από αφορά τη δουλειά και τη ζωή της εργατικής οικογένειας στο εμπόριο, τις υπηρεσίες, την καθαριότητα.

Η αυξημένη συμμετοχή αποτελεί σημαντική νίκη των ταξικών δυνάμεων, του ΠΑΜΕ, στην προσπάθεια ανασύνταξης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, στην απαλλαγή του από τις δυνάμεις της εργοδοσίας στις γραμμές μας.

Οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας μας, που την μετέτρεψαν σε ΟΙΥΕ Α.Ε, καθώς και οι ντόπιοι παρατρεχάμενοι των εργοδοτών στην πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΚΗ πήραν ξεκάθαρο μήνυμα : Όσες νοθείες και αν κάνουν, όσα διασπαστικά σωματεία και αν φτιάξουν, όσους μπράβους και αν φέρουν, το ταξικό ποτάμι των τίμιων, οργανωμένων και σωστά προσανατολισμένων εργατών δεν μπορούν να το ανακόψουν!

Για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ η Ταξική Ενότητα συγκέντρωσε το 100% των ψηφισάντων με 642 ψήφους και καταλαμβάνει εννέα από τις εννέα έδρες στο ΔΣ. Για την ανάδειξη αντιπροσώπων σε ΕΚΗ – ΟΙΥΕ η Ταξική Ενότητα εκλέγει 13 αντιπροσώπους στο ΕΚΗ (από 12 το 2016) και 6 αντιπροσώπους για την ΟΙΥΕ”.

enosh-idiotikon-ypallhlon

Διαφήμιση
Διαφήμιση