Χιλιάδες Ηρακλειώτες συμμετείχαν και φέτος στα Παραδοσιακά Κούλουμα που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, στον Καράβολα σήμερα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Μικροί και μεγάλοι έχοντας μαζί τους καλή διάθεση αλλά και τον… χαρταετό τους έφτασαν στον Καράβολα και πέρασαν όμορφες και ανέμελες στιγμές.

karavolas-koulouma9

Η εκδήλωση περιελάμβανε σαρακοστιανά εδέσματα, κρασί καθώς και μουσική από το συγκρότημα «Νταγιαντάδες» που έπαιξε εθελοντικά.

Στην γιορτή, μαζί με τον κόσμο, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Καραντινό, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ Γιώργο Τσαγκαράκη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ Νίκο Αγγελάκη και τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Νεκτάριο Ανδρεαδάκη.

Η σημασία τέτοιων εκδηλώσεων, άλλωστε είναι ακριβώς αυτή, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος: «Μας αρέσει να γινόμαστε μια παρέα, να γλεντάμε μαζί και αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ο Δήμος Ηρακλείου βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των κατοίκων της πόλης και ειδικά τέτοιες μέρες επιδιώκουμε ουδείς να αισθάνεται μόνος του. Καλή Σαρακοστή σε όλους».

karavolas-koulouma2

Διαφήμιση
Διαφήμιση