HomeHL-LifestyleΟλο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» Πάολας-Σφακιανάκη

Ολο το παρασκήνιο του «διαζυγίου» Πάολας-Σφακιανάκη

Οι ιδιοτροπίες, τα πάρτι και ο άγριος καβγάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχώρησε από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται με τον Νότη Σφακιανάκη η Πάολα, ένα μήνα νωρίτερα πριν την ολοκλήρωση των εμφανίσεων τους.

Αναφέροντας πως δεν μπορεί να δεχτεί άλλο την ιδιοτροπία και την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα κάνοντας μία εξοργισμένη ανακοίνωση αποκάλυψε έτσι την αποχώρησή της από το νυχτερινό σχήμα.

Ωστόσο φαίνεται πως πίσω από αυτή την ανακοίνωση κρύβεται ένα άγνωστο παρασκήνιο και ένας έντονος καβγάς που λίγοι ξέρουν.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο πλευρές… αυτή της Πάολα, η οποία φαίνεται πως ενοχλήθηκε με την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος με την σειρά του ενοχλούνταν με την φασαρία που έκανε η συνάδελφός του στο καμαρίνι της κατά την διάρκειά των εμφανίσεων τους κι έτσι αποφάσισε να της κάνει παρατήρηση με έναν άκομψο τρόπο και από την άλλη πλευρά ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τα πάρτι της Πάολα στο καμαρίνι της.

Ο Κώστας Τσουρός από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μετέφερε το ρεπορτάζ από την πλευρά της τραγουδίστριας και η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε το ρεπορτάζ από την πλευρά του τραγουδιστή, φιλοξενώντας και τις δηλώσεις που έκαναν και οι συνεργάτες των δυο τραγουδιστών.

«Υπήρξε ένα περιστατικό που ενόχλησε την Πάολα», ανέφερε ο Τσουρός και περιέγραψε:

«Η τραγουδίστρια συνηθίζει μετά το τέλος του προγράμματός της να υποδέχεται στο καμαρίνι της φίλους και θαυμαστές και να έχει μουσική, να κερνάει, να περνάνε καλά μέχρι το πρωί. O Νότης φέρεται να είναι ενοχλημένος από αυτό το party στο καμαρίνι της Πάολας, γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και το μαγαζί. Το καμαρίνι του βρίσκεται δίπλα στης Πάολας.

Ο Νότης πάρα πολλές φορές έμενε στο μαγαζί, δεν έφευγε να πάει στο σπίτι του μετά το τέλος του προγράμματος, έμενε και ξεκουραζόταν εκεί. Επειδή, λοιπόν, δίπλα γινόταν αυτό το πάρτι, επανειλημμένως είχε στείλει ανθρώπους του να πουν στην Πάολα να σταματήσει τη μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, τον ενοχλούσαν. Αυτό είχε γίνει δυο φορές και είχε στείλει συνεργάτη του. Την τρίτη φορά, δυο εβδομάδες πριν, πήγε η ίδια η Πάολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να του πει γιατί δεν έρχεσαι να μου πεις ο ίδιος ότι έχεις πρόβλημα και μου στέλνεις τους ανθρώπους σου; Γιατί δεν το συζητάμε μεταξύ μας να το λύσουμε; Κι εκεί ακολούθησε ένας άγιος καβγάς στον οποίο ακούστηκαν χυδαία πράγματα, τα οποία άκουσε όλο το μαγαζί. Αυτή η σύγκρουση έφερε την χθεσινή ανακοίνωση αποχώρησης …»

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Πετρογιάννη μετέφερε τις πληροφορίες από την πλευρά του Νότη Σφακανιάκη.

«Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολας και τα τραγούδια και η μουσική ήταν στη διαπασόν. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε 2-3 ώρες ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα δυο φορές πολύ ευγενικά να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή τον βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3, μία ώρα νωρίτερα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση