HomeHL-SportsΠλατανιάς Εργοτέλης 1-0

Πλατανιάς Εργοτέλης 1-0

Ο Λουκίνας έκρινε την κρητική «μάχη» στα Περιβόλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής της «μάχης» της Κρήτης κόντρα στον Εργοτέλη η οποία διεξήχθη την Κυριακή στα Περιβόλια.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, με τους Χανιώτες να επικρατούν με 1-0, βάζοντας στο σακουλι ένα πολύτιμο τρίποντο.

Και αυτό διότι, μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αήττητο Σπάτων, οι γηπεδουχοι, που παρατάχθηκαν με σοβαρές απουσίες, μείωσαν τη διαφορά του από τους δεύτερους Θεσσαλούς στους βαθμούς και παραμένουν «ζωντανοί» στη «μάχη» για την άνοδο.

Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και διατηρήθηκαν στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να πιέσει στο ξεκίνημα ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους στο 21’, με τον Κατσιμήτρο να εξουδετερώνει το σουτ του Λάζιτς.

Μετά το μισάωρο, η ομάδα του Γιάννη Τάτση ανέβασε την απόδοσή , απείλησε εκ νέου με τον Παπανικολάου στο 37’ και στο 45’ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή του Λουκίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ηρακλειώτες παρουσιάστηκαν άκρως βελτιωμένοι και είχαν δύο μεγάλες στιγμές σε σουτ των Τσέλιου (58’) και Ιατρούδη (71’) τα οποία εξουδετερώθηκαν από τον Βασιλειάδη.

Μετά το 80’, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους τους και στο 93’ «άγγιξαν» το 1-1 όταν το φάουλ του Μπουρσέλη κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου έφυγαν από τα Περιβόλια με άδεια χέρια.

Διαιτητής ήταν ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Οικονόμου (Δυτ. Αττικής) και Δελή (Βοιωτίας). Τέταρτος ήταν ο Ντάουλας (Δυτ. Αττικής).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Στ. Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Λάζιτς (68’ Γκατσολάρι), Μπάζιτς, Καραγκούνης, Μποσέτι, Λουκίνας (90+3’ Πουρζιτίδης), Παπανικολάου (84’ Σμυρλάκης), Νίλι.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ (80’ Καπνίδης), Τσέλιος, Μπουτσάκης, Οικονόμου (54’ Γροντής), Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μπρους, Ιατρούδης, Ροβίθης (46’ Μανουσάκης), Έφορντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση