HomeHL-SportsΑπόλλων ΟΦΗ 0-0

Απόλλων ΟΦΗ 0-0

Ο Απόλλων πήρε μαζί του τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήθελε ο ΟΦΗ, αλλά δεν μπορούσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που τουλάχιστον κράτησε το αήττητο φέτος με τους Κρητικούς! Κι όλα αυτά για το 0-0 (όπως και στον α’ γύρο) στη Ριζούπολη στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκεί, που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» το απογευμα της Κυριακής  με αυτή την ισοπαλία σαν να… πήρε μαζί της προς τον υποβιβασμό τον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι, ειδικά στο α’ ημίχρονο όταν και μέτρησαν τρία δοκάρια, ενώ στο δεύτερο μισό αγχώθηκαν κρατώντας μόνο μια ανούσια κατοχή μπαλας.

Ο Απολλων Σμύρνης στο ντεμπούτο του Λευτέρη Βελέντζα ως πρώτου προπονητή, αφού γλίτωσε στο πρώτο 45λεπτο στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έπαιξε για να μην χάσει και τα κατάφερε έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, μετά από την αρχική τρικυμία στο κέντρο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ δικαιούταν να προηγηθεί καθώς είχε δύο δοκάρια στο 29’ με Βαζ και Φερέιρα, σε ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι είχα πολλές «τρύπες» στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, στο 45+1’ οι Κρητικοί «άγγιξαν» ξανά το 0-1 με τον Νέρα να έχει και αυτός δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κλείνοντας στο μισό της γήπεδο την «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία έκλεισε τα κενά του πρώτου μέρους χάρις στις αλλαγές του Βελέντζα.

Πάντως, η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν ανούσια και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν βρεθεί και πίσω στο σκορ μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Ναζλίδη στο 57’.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με τους «κυανόλευκους» από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να νικήσουν να παίζουν για τον βαθμό και να τον παίρνουν.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ δεν είναι ευχαριστημένος από το 0-0 το οποίο τον αφήνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και αυτή η ισοπαλία ουσιαστικέ επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για ντέρμπι του προτελευταίου με τον τελευταίο.

Πολύ καλό ματς από πλευρά Απόλλωνα έκανε ο Χουάντερσον ενώ θετικοί ήταν και οι Ελ Χέλβε και Ντ’ Ούρσο. Από πλευράς ηττημένων, που αγχώθηκαν όσο περνούσε η ώρα αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό, κορυφαίος ήταν ο Γιαννούλης ενώ προσπάθησαν οι Νέιρα και Μεγιάδο.

Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης (Δράμας), με βοηθούς  τους Αλεξέα (Μεσσηνίας) και Μπαλτάς (Αχαΐας). Τέταρτος ήταν ο Λάμπρου (Εύβοιας).

Κίτρινες: 14’ Κοντοές, 40’ Ελ Χέλβε, 42’ Μπεντινέλι – 28’ Νέιρα, 34’ Μιχόγεβιτς, 60’ Βαζ, 61’ Σακόρ, 80’ Μεγιάδο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σωτήρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Γαρουφαλιάς (46’ Ντ’ Ουρσο), Κοντοές, Βάρκας (56’ Αγρόδημος), Ελ Χέλβε, Μπεντινέλι, Ναζλίδης (78’ Ακόστα).

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Μιχόσεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν (80’ Παπαστεριανός), Νέιρα, Φερέιρα, Πάρσον (46’ Γιακουμάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση