HomeΕΛΛΑΔΑΝέο αίτημα αποφυλάκισης από τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή

Νέο αίτημα αποφυλάκισης από τον ηθοποιό που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή

Είχε απορριφθεί το προηγούμενο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ηθοποιός που κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί, σε μία υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο τον περασμένο Νοέμβριο, κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης.

Ο 29χρονος κατηγορούμενος, που είχε κριθεί προφυλακιστέος, προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά της ανακριτικής διάταξης με την οποία απορρίφθηκε προηγούμενη αίτησή του. Στο νέο αίτημά του υποστηρίζει πως «με υποθέσεις και ανεδαφικές εικασίες είναι απαράδεκτο να στερούμαι την προσωπική μου ελευθερία», χαρακτηρίζει «ψευδομηνυτή» τον οδηγό του ταξί, ενώ αναφέρει ότι η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας που χειρίστηκαν την προηγούμενη αίτηση αποφυλάκισης του «με ευφάνταστους, πλην όμως μη αντέχοντος εις την λογικήν, συλλογισμούς με κρατούν, όντα αθώον, εις τας φυλακάς», σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων στην αίτησή του επικαλείται την ιατροδικαστική έκθεση η οποία -όπως αναφέρει- διεπίστωσε μεταξύ άλλων, ότι δεν ανιχνεύθηκε σπερματικό υλικό στο πρωκτικό έκκριμα ούτε στην εσωτερική μεσογλουτιαία περιοχή του εσωρούχου του παθόντος, ενώ δεν βρέθηκαν γενετικά στοιχεία του παθόντος στα κατασχεθέντα πειστήρια. Αναφορά γίνεται και στην τοξικολογική εξέταση, που σύμφωνα με τον ίδιο, δεν βρέθηκαν ουσίες σε βιολογικό υλικό του παθόντος.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει δείγμα DNA το οποίο να δικαιολογεί την διάπραξη της αποδιδόμενης εγκληματικής πράξης.

Τέλος, ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι στις 537 αναζητήσεις οδηγών για 28 διαδρομές, που φέρεται να έκανε μέσω Taxibeat σε διάστημα δύο μηνών, «έστω και μία φορά, επέδειξα τέτοια συμπεριφορά, ως ψευδώς κατηγορούμαι, σε άλλον οδηγό ταξί ή έδωσα το παραμικρό δικαίωμα πλην ενός μοναδικού μάρτυρος ο οποίος εμφανίστηκε μετά την από τα πορίσματα της ανακρίσεως κατάρρευση των ισχυρισμών του ψευδομηνυτή μου για να ισχυριστεί ότι δήθεν κατά το παρελθόν τον είχα φλερτάρει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση