HomeΕΚΛΟΓΕΣΥποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης

Υποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης

Στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφιος με την παράταξη «Η Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη θα είναι στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης.

Δείτε την δήλωσή του:

«Αγανάκτηση με κυρίεψε και πείσμα» λέει ο Καζαντζάκης. Εμείς μετατρέπουμε την αγανάκτηση σε δημιουργία και το πείσμα σε σχέδιο για την Κρήτη που ονειρευόμαστε. Όσους μας έκαναν περήφανους τους τιμούμε. Όσους μας πληγώνουν τους προσπερνούμε.

Ξεκινώ τον αγώνα μου στην περιφέρεια Κρήτης ελεύθερα και περήφανα μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη!

Στόχος μας είναι να δώσουμε δύναμη στους ανθρώπους του τόπου μας. Να αλλάξουμε μαζί την πορεία της πελατειακής παρακμής του νησιού. Να φέρουμε ξανά την προοπτική στο νησί μας! Γιατί η ΚΡΗΤΗ έχει προοπτικές. Προοπτικές που πηγάζουν από την γεωστρατηγική της θέση! Γιατί η ΚΡΗΤΗ έχει ιδέες. Δεκάδες μελέτες έχουν κατατεθεί, προτάσεις, σχέδια, που έμειναν στα συρτάρια της περιφέρειας. Αυτό που λείπει είναι η πρόθεση, η διάθεση, η ικανότητα εφαρμογής τους.

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, σε αυτόν τον τόπο έχουμε μάθει να σηκωνόμαστε μετά από κάθε δυσκολία πιο δυνατοί πάντα! Ο τόπος μας πλέον θέλει νέους με όραμα, σχέδιο και όρεξη για δουλειά. Είμαστε υποχρεωμένοι από την ιστορία μας και την παράδοση μας να ξαναβάλουμε την «Κρήτη Μπροστά» στον δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής.

Ευχαριστώ τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη που με τίμησε με την επιλογή του στο ψηφοδέλτιο του, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Μαρίνος Γαρεφαλάκης

Φυσικοθεραπευτής – Τομεάρχης ΔΑΚΕ φυσικοθεραπευτών Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση