HomeΕΛΛΑΔΑΠάτρα: Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης και λεία 1.250 ευρώ

Πάτρα: Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης και λεία 1.250 ευρώ

Οι δράστες της υποσχέθηκαν αποζημίωση από το υπουργείο Υγείας για τα νοσήλια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τρόπος που έδρασαν δυο άγνωστοι άνδρες για να υφαρπάξουν τις οικονομίες μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Πάτρα, δείχνει ότι γνώριζαν αρκετά για τα συγγενικά της πρόσωπα και τα θέματα υγείας που αντιμετώπιζαν. Κι αυτό, γιατί της υποσχέθηκαν αποζημίωση από το υπουργείο Υγείας για τα νοσήλια!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ηλικιωμένη Ελληνίδα, όταν πια πληροφορήθηκε ότι την είχαν εξαπατήσει, οι δράστες που της χτύπησαν την πόρτα το πρωί της Πέμπτης γνώριζαν ότι έχει μια κόρη η οποία είχε νοσηλευτεί πρόσφατα για λόγους υγείας. Ισχυρίστηκαν ότι είναι φίλοι της και την έπεισαν ότι δικαιούται αποζημίωση, αρκεί να πλήρωνε ένα μεγάλο ποσό δήθεν για να εκδώσει παράβολα για την είσπραξη!

Οι απατεώνες «ψάρεψαν» την ηλικιωμένη, που τους είπε ότι είχε στην άκρη 1.250 ευρώ και την διαβεβαίωσαν πως ήταν αρκετά. Μόλις πήραν τα χρήματα, έγιναν καπνός και η άτυχη γυναίκα έμαθε αρκετά μετά την αλήθεια. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απάτη κατά συναυτουργία και ερευνούν την υπόθεση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση