HomeHL-MarketZARO’S: Αύξηση τζίρου κατά 15% και έκρηξη εξαγωγών

ZARO’S: Αύξηση τζίρου κατά 15% και έκρηξη εξαγωγών

Στη λίστα του FINE WATERS το νερό ZARO'S

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρή κερδοφορία αύξηση των πωλήσεων και εξαγωγών, αλλά και ενίσχυση μεριδίου στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού για 6η συνεχή χρονιά, κατέγραψε για το 2018 η Zaros water.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρίας ανέρχεται:

13,63 εκ.ευρώ.

Μεταβολή: +15,5%

EBITDA:2,4 εκ. ευρώ

DATA ΕΞΑΓΩΓΕΣ:

2018:+43,5%

χώρες:14

Επένδυση άνω των 5 εκ. ευρώ
Παράλληλα ολοκληρώθηκε μεγάλη επένδυση, που ξεπέρασε τα 5 εκ. ευρώ, η οποία αφορούσε σε νέα γραμμή παραγωγής,δυναμικότητας 23.000 φιαλών ανά ώρα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 3.000 τμ περίπου.

Οι κυριότερες αγορές όπου έχει παρουσία το ZAROS’S είναι αυτές του Καναδά, της Κίνας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Νοτίου Αφρικής, των Ηνωμένων Αραβικών εμιράτων και του Ισραήλ.

Στη λίστα του FINE WATERS
Η θετική πορεία της εταιρίας επισφραγίστηκε φέτος και από μία σημαντική διάκριση και παγκόσμια αναγνώριση για την ποιότητα και τη γεύση του ZARO’S, το οποίο ήταν η μοναδική ελληνική παρουσία στη λίστα με τα 80 καλύτερα νερά του κόσμου του FINE WATERS, που θεωρείται ο οδηγός MICHELIN του νερού.
Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται διάσημα νερά όπως είναι το Himalayas Spring Water,το Greenland Ice Cape Water,το Swiss Mountain και το Clear Alaskan Glacial.

Διαφήμιση
Διαφήμιση