HomeΕΛΛΑΔΑΒόλος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος ντελιβεράς

Βόλος: Νεκρός σε τροχαίο 33χρονος ντελιβεράς

Υπέκυψε στα τραύματά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 33χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά χθες Παρασκευή το μεσημέρι σε τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντά με Κουντουριώτου στον Βόλο.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 2.10 όταν ο 33χρονος τραυματιζόταν σοβαρά μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Αμεσα στον τόπο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ. Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ο 33χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του, καθώς είχε εκτοξευθεί από το μηχανάκι του και είχε χτυπήσει στο πεζοδρόμιο. Ο πολυτραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς μετά τα μεσάνυχτα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Τμήμα Τροχαίας Βόλου που άρχισε αμέσως να λαμβάνει καταθέσεις. Από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι ο οδηγός του φορτηγού, ένας 26χρονος ημεδαπός, είχε παραβιάσει τη ρυθμιστική πινακίδα παραχώρησης της προτεραιότητας στη συμβολή της Κουντουριώτου με την Κωνσταντά.

Ο οδηγός του φορτηγού συγκρούστηκε ακολούθως πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο με αποτέλεσμα ο 33χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά καθώς σύμφωνα με το Τμήμα Τροχαίας Βόλου δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο.

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται, ενώ από Τμήμα Τροχαίας Βόλου αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιμοληψίας που έγινε και στους δύο οδηγούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οδηγούσαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Πηγή: taxydromos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση