HomeΕΛΛΑΔΑΦοιτητής ιατρικής μαχαίρωσε γυναίκες για να τις ληστέψει

Φοιτητής ιατρικής μαχαίρωσε γυναίκες για να τις ληστέψει

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φοιτητής Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες μέσα σε διάστημα λίγων μόνο λεπτών με σκοπό να τις ληστέψει.

Ο 20χρονος που φοιτά στην σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης επιτέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια 54χρονη και είχε προσπαθήσει να τη ληστέψει με την απειλή του μαχαιριού. Εκείνη τράπηκε σε φυγή ωστόσο ο δράστης πρόλαβε να την τραυματίσει ελαφρά.

Αμέσως μετά, εισέβαλε σε ένα κατάστημα και με την απειλή του μαχαιριού ακινητοποίησε την 52χρονη υπάλληλο, την τραυμάτισε και αυτήν ελαφρά, και αφού αφαίρεσε ένα μικρό χρηματικό ποσό από το ταμείο εξαφανίστηκε.

Οι άτυχες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μετά τις καταγγελίες τους η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και ο νεαρός εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του, όπου συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε στις επιθέσεις, το οποίο οι Αστυνομικοί κατάσχεσαν.

Ο 20χρονος φοιτητής, που φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Του ασκήθηκε δίωξη για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση