HomeΣΠΟΡΣυγχαρητήρια Αυγενάκη στη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΟΦΗ

Συγχαρητήρια Αυγενάκη στη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΟΦΗ

Για την κατάκτηση του Παγκρήτιου πρωταθλήματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης από τη γυναικεία ομάδα του Ο.Φ.Η.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε αθλήτριες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ο.Φ.Η. για την κατάκτηση του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και έχοντας σταθερά υψηλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, δίκαια βρίσκεστε στην κορυφή και αποτελείτε τρανό παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, ιδίως δε για τις νεότερες ηλικίες.

Η νίκη σας, σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, έχει υψηλό συμβολισμό. Είναι η απτή απόδειξη ότι η γυναίκα μπορεί και πρωτοστατεί σε κάθε τομέα και δραστηριότητα της ζωής διαδραματίζοντας πολλαπλούς ρόλους παράλληλα: επαγγελματίας, αθλήτρια, μητέρα, σύζυγος, γυναίκα.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν, έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική χρονιά να σας παρακολουθούμε στην Α2».

Διαφήμιση
Διαφήμιση