HomeΚΡΗΤΗΣτη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης η ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ημέρα της Γυναίκας και ιδιαιτέρως της 3ης Ηλικίας, γιορτάστηκε με πρωτοβουλία της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο!

Στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας, η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την ΝΟ.Δ.Ε. Ηρακλείου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στηΜονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αρχιεπισκοπής Κρήτης με σκοπό να τιμήσουν τις γυναίκες που διαμένουν και που εργάζονται στην δομή.

node2

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών. Οφείλουμε σαν Ν.Δ. να είμαστε δίπλα σε γυναίκες κάθε ηλικίας που καθημερινά μάχονται για ένα καλύτερο αύριο, πόσο μάλλον σε γυναίκες 3ης Ηλικίας όπου είναι πραγματικές ηρωίδες!

Γυναίκες της σκληρής δουλειάς, του μόχθου και γυναίκες που στην «εποχή» τους στερούνταν δικαιωμάτων, από τις σύγχρονες γυναίκες του σήμερα!

node5

Σεβόμαστε τις Γυναίκες 3ης Ηλικίας ,για τους πολέμους, τις κατοχικές εμπειρίες που έχουν,λαμβάνοντας υπόψιν μας τόσο τον τρόπο που μεγαλωσαν οι ίδιες, οσο και της συνθήκες που αντιμετώπισαν για να μεγαλώσουν τα δικά τους παιδιά! Αυτές οι γυναίκες στήριζαν την οικογένειά και έδιναν ουσία σε αυτό τον θεσμό!

Την επίσκεψή πραγματοποίησαν το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. κος Ζερβός Ελευθέριος, η Αν. Γραμματεας Ποιότητας Ζωής & Περιφερειάρχης Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κρήτης κα Μανία Οικονομάκη, η επίσης. Αν. Γραμματέας Ποιότητας Ζωής κα Τσικανδυλάκη Μαρία καθώς επίσης και η Αν. Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας Φύλων κα Κωστάκη Χατζημηνά Ελευθερία. Μετά τον σύντομο χαιρετισμό από τον κύριο Ζερβό, τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε συνομίλησαν με το νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας και την Κοινωνική Λειτουργό κα Μαριάννα Φαρσάρη.

node4

Διαφήμιση
Διαφήμιση