HomeHL-GreeceΟ Τσίπρας κάλεσε στο Μαξίμου υπουργίνες, βουλευτίνες και σώματα ασφαλείας

Ο Τσίπρας κάλεσε στο Μαξίμου υπουργίνες, βουλευτίνες και σώματα ασφαλείας

Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, γυναίκες υπουργοί και βουλευτές, γυναίκες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό), αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις (Στρατός Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό) βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού τις υποδεχθεί στη συνέχεια, θα απευθύνει ομιλία με αφορμή τη σημερινή εορτή.

Μεταξύ άλλων, στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στη σύντομη ομιλία του ο πρωθυπουργός μίλησε για τις γυναίκες που συμμετέχουν στην κυβέρνηση. «Οι γυναίκες υπουργοί που εμπιστεύθηκα με έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Στις επόμενες κυβερνήσεις θα έχουμε περισσότερες γυναίκες». Και πρόσθεσε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας πως ο αγώνας απέναντι στις διακρίσεις και στην έμφυλη βία είναι διαρκής μάχη.

Τη στιγμή πάντως ο πρωθυπουργός χαιρέτισε τις καλεσμένες του, τα κινητά πήραν φωτιά για να βγουν οι καθιερωμένες selfies.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση