HomeΚΡΗΤΗΘανάσιμη πτώση 50χρονου

Θανάσιμη πτώση 50χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άσχημη κατάληξη είχαν οι διακοπές ενός ζευγαριού από τη Ρωσία όπου είχαν έρθει στην Κρήτη για να γιορτάσουν τα γενέθλια της συζύγου, όταν ο 50χρονος έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο άτυχος άνδρας έπεσε από τις σκάλες του δευτέρου ορόφου ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε το ζευγάρι.

Τραγική λεπτομέρεια το γεγονός ότι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος έπεσε όταν βγήκε προσπάθησε να φέρει είτε την τούρτα είτε μια κάμερα για να καταγράψει τις ξεχωριστές στιγμές με τη σύζυγό του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Γεωργιούπολης στα Χανιά και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής θα δώσει απάντηση στα αίτια θανάτου του 50χρονου.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγες μέρες ένας Βέλγος έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε. (δείτε εδώ)

Ενώ στις 21 Μαΐου η άτυχη 48χρονη από την Ιρλανδία, που περνούσε τις διακοπές της στην Κρήτη, πιθανότατα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πήγε στην τουαλέτα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία της πέφτοντας από τις σκάλες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση