HomeΕΚΛΟΓΕΣΥποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Γιώργος Παπαχρήστου

Υποψήφιος με τον Αλ. Μαρκογιαννάκη ο Γιώργος Παπαχρήστου

Για την περιφερειακή ενότητα Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφιος με την παράταξη «Η Κρήτη Μπροστά» με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη είναι για την περιφερειακή ενότητα Χανίων ο Γιώργος Παπαχρήστου.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Στόχος μου είναι να γίνει μια Κρήτη πρότυπο, να μην τρώει τα παιδιά της και να δημιουργηθούν δουλειές μέσα από τις επενδύσεις και τα αναπτυξιακά έργα τα οποία τόσο έχει ανάγκη το νησί μας. Εκπροσωπώ την νέα γενιά και ευελπιστώ ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει ο λαϊκισμός και επιτέλους να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία μέσα από ένα ρεαλιστικό και απόλυτα υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Η Κρήτη έχει όλες εκείνες τις προδιαγραφές για να πετύχουμε, αυτά που προσφέρουμε στο ΑΕΠ της χώρας είναι υπέρ αρκετά και δυστυχώς δεν παίρνουμε πίσω αυτά που μας αξίζουν. Πρέπει να μάθουμε να απαιτούμε και να διεκδικούμε, είναι απαράδεκτο εν έτει 2019 κάποιοι να μην αντιλαμβάνονται τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε ως κοινωνία, σε υποδομές, πρόληψη φυσικών καταστροφών, αλλά ακόμα και σε απλά πράγματα τα οποία θέλουν απλές λύσεις κοινής λογικής. Εάν δεν μπορείς να δώσεις τις εύκολες λύσεις σε προβλήματα που βλέπουμε στην καθημερινότητά μας πως μετά αναζητάς να σε στηρίξει η τοπική κοινωνία για να αντιμετωπίσεις πιο δύσκολα προβλήματα;

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για προσφορά στον τόπο μου, όνειρα και θέλω να μην ξαναδώ να καταρρέει η πολιτιστική μας κληρονομιά, να μάθουμε να σεβόμαστε την ιστορία μας, να κάνουμε έργα συντήρησης και πρόληψης άμεσα όταν υπάρχει κάποια ανησυχία για κάποιο μνημείο της ιστορικής, πολιτιστικής και γεωφυσικής μας κληρονομιάς και να καταλάβουμε ότι δεν φτάνεις στο σημείο της αντιμετώπισης το οποίο έχει και μεγαλύτερα κόστη αν κάνεις σωστή πρόληψη.

Συντάσσομαι δίπλα στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και τον συνδυασμό «Η Κρήτη μπροστά» για πολιτική αλλαγή στην Κρήτη μας. Οι νέοι μπροστά.

Γεώργιος Παπαχρήστος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση