HomeHL-SportsΝίκκι Παπαβασιλείου: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις απουσίες»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις απουσίες»

Χαρούμενος ο κόουτς του Εργοτέλη για τη νίκη επί του Βόλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ο Εργοτέλης επέστρεψε την Τετάρτη  στα τρίποντα, κερδίζοντας με 2-0 τον Βόλο στο Παγκρήτιο.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκκι Παπαβασιλείου στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τονίζοντας πως οι Κρητικοί εκτός από την κούραση είχαν να αντιμετωπίσουν και τις σοβαρές απουσίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Εργοτέλη:

«Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Εκτός απ’ την κούραση απ’ τα τρία συνεχόμενα ματς είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τις σοβαρές απουσίες από παιδιά που είχαν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα όπως ο Τσέλιος, ο Κοιλιάρας, ο Μαζουλουξής, ο Μπουτσάκης.

Παρ’ όλα αυτά δείξαμε ότι έχουμε παιδιά που μπορούν να αντικαταστήσουν τον οποιοδήποτε και δουλεύουν πίσω και περιμένουν την ευκαιρία τους. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την ομάδα.

Οσον αφορά το παιχνίδι πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς σκορ αλλά έχοντας τα ψυχικά αποθέματα και την συγκέντρωση να διεκδικήσουμε το ματς καταφέραμε να πετύχουμε δύο φανταστικά γκολ.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι. Συνεχίζουμε ταπεινά και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση