HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Ευριπίδης Κουκιαδάκης παρουσίασε την «συνΕργασία για το Ηράκλειο»

Ο Ευριπίδης Κουκιαδάκης παρουσίασε την «συνΕργασία για το Ηράκλειο»

Με επιτυχία η ιδρυτική συνέλευση της δημοτικής παράταξης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Μαρτίου η ιδρυτική συνέλευση της παράταξης «συνΕργασία για το Ηράκλειο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

ekdilosi-4-martiou-2019-ktel

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, η παράταξη έρχεται για να ανοίξει τους ορίζοντες της πόλης και να της αλλάξει την πορεία. Στην ομιλία του ο κ. Κουκιαδάκης μετά από ένα σύντομο απολογισμό της επιτυχημένης του πορείας ως αντιπεριφερειάρχης, σκιαγράφησε τις θέσεις της παράταξης για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το Δήμο Ηρακλείου: καθαριότητα, έργα υποδομής, μεγάλα έργα, υγεία, παιδεία, πολιτική προστασία & ασφάλεια, αθλητισμό & πολιτισμό, αρχαιολογικό πλούτο, τουρισμό μεταφέροντας το όραμά του μέσα από ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Η ενεργοποίηση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών μπορούν να αναδείξουν τη γεωγραφική ενότητα Ηρακλείου (Μάλια, Χερσόνησος, Καστέλλι, Αρκαλοχώρι, Αρχάνες, Ν. Καζαντζάκης και Μαλεβίζι), τη Μητροπολιτική Ενότητα Ηρακλείου, σε πνευματικό, ενεργειακό, εμπορικό, επενδυτικό, τουριστικό, αγροτοδιατροφικό, αθλητικό και πολιτιστικό κόμβο, πύλη εισόδου στην βόρεια Αφρική, Ανατολική Μεσόγειο και Ευρώπη, μητροπολιτική πρωτεύουσα της Ανατολικής Μεσογείου.»

ekdilosi-4-martiou-2019-ktel4-1

Ο κ. Κουκιαδάκης τόνισε πως η παράταξη αποτελείται από υποψηφίους που είναι στη πλειοψηφία τους νέοι στον πολιτικό στίβο από όλες τις ηλικίες, είναι πολίτες ενεργοί με όραμα και καθημερινή προσφορά στον πολιτιστικό, κοινωνικό, αθλητικό τομέα και βασικό κριτήριο είναι να «έχουν αληθινό ενδιαφέρον για την πόλη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε την ανάγκη των συνεργασιών των παρατάξεων σε πλαίσιο διαφάνειας και προγραμματικών δηλώσεων πριν τις εκλογές και τόνισε πως η «συνΕργασία για το Ηράκλειο» βρίσκεται ήδη σε σχετικές συζητήσεις που προωθούν τη διαφανή προεκλογική συνεργασία.

shei1859

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη θητεία του κ. Κουκιαδάκη στη Περιφέρεια Κρήτης καθώς και για τον ίδιο τον κ. Κουκιαδάκη προσωπικά. Ακολούθησε μια πιο προσωπική παρουσίαση του κ. Κουκιαδάκη από τον καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Μιχαηλίδη που εστίασε στο ήθος και στην ικανότητα του υποψήφιου δημάρχου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφεριάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και πρώην αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Ινιωτάκης.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση των ομιλιών στην νοηματική από ειδικό εκπαιδευτή για τους συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση