HomeΕΚΛΟΓΕΣΓιώργος Λουγιάκης: Υποψήφιος στα Χανιά με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Γιώργος Λουγιάκης: Υποψήφιος στα Χανιά με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Για το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ανακοίνωσε ο Γιώργος Λουγιάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛΤΑ νομού Χανίων.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Λουγιάκης αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στη Δημοτική Κίνηση «Κοιτάμε μπροστά», με υποψήφιο δήμαρχο Χανίων τον Ευτύχη Δαμιανάκη.

Με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και πίστη στη συλλογική προσπάθεια για έναν καλύτερο Δήμο συμπορεύομαι με τον Ευτύχη Δαμιανάκη γιατί σε αυτήν την πορεία προς τα εμπρός πρέπει να ηγηθούν άνθρωποι με εμπειρία, γνώσεις και διοικητικές ικανότητες.

Θέλουμε ένα Δήμο με οργανωτική δομή, κοντά στην καθημερινότητα του δημότη, με σχέδιο υποδομών και σεβασμό στο περιβάλλον, έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και πρόνοια για όλες τις ευπαθείς ομάδες, κοντά στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Πιστεύω ότι την επόμενη ημέρα, ο Δήμος Χανίων, παρά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα, έχει τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που, αν αξιοποιηθούν σωστά, με σχέδιο και στοχευμένες ενέργειες, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την υφιστάμενη κατάσταση, δημιουργώντας συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας για όλους.

Κατά κοινή ομολογία, για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι δυσλειτουργίες και η πολυπλοκότητα των προβλημάτων στον Δήμο Χανίων θα πρέπει να καταβληθεί ομαδική δουλειά, με κινητήριο μοχλό τους εργαζόμενους. Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Πιστεύω ότι ο Ευτύχης Δαμιανάκης, με την επιστημονική του γνώση, τις διοικητικές του ικανότητες και την προσωπικότητά του, θα μπορέσει, πλαισιούμενος από ικανούς συνεργάτες, να οδηγήσει τον Δήμο Χανίων σε καλύτερες ημέρες.

Προχωράμε. Με πίστη, γνώση, σχέδιο, όρεξη για δουλειά, γεμάτες καρδιές και το βλέμμα μπροστά”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση