HomeHL-9Η φωτιά στο ξενοδοχείο κινητοποίησε την πυροσβεστική

Η φωτιά στο ξενοδοχείο κινητοποίησε την πυροσβεστική

Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές και σε ένα όχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου όταν φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη στη ρεσεψιόν ξενοδοχείου επί της οδού Νηρέως στη Χερσόνησο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο της υποδοχής και οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στην αποθήκη.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν λίγη ώρα αργότερα υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά.

Τα αίτια που την προκάλεσαν διερευνώνται.

Στις φλόγες άλλα δύο οχήματα

Στο μεταξύ, άλλα δύο περιστατικά πυρκαγιών σε οχήματα κινητοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αργά χθες το βράδυ, σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Ξάνθης στο Ηράκλειο, τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι πολύ γρήγορα κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά. Στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Εξάλλου, λίγες ώρες νωρίτερα φωτιά ξέσπασε και σε ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ηρακλείου, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο από δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση