HomeHL-LifestyleΚέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο πάρτι για τον πρίγκιπα Κάρολο

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ: Σπάνια κοινή εμφάνιση στο πάρτι για τον πρίγκιπα Κάρολο

Οι δύο δούκισσες, που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν πλέον ψυχρές σχέσεις, συναντήθηκαν σήμερα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για πρώτη φορά μετά τα Χριστούγεννα στη βασιλική κατοικία στο Σάντριγχαμ, η Κέιτ Μίντλετον και η συνυφάδα της, Μέγκαν Μαρκλ, βρέθηκαν αναγκαστικά στον ίδιο χώρο, αν και τα δημοσιεύματα θέλουν τις δύο δούκισσες εδώ και μήνες να μην διατηρούν καλές σχέσεις. Η βασίλισσα Ελισάβετ οργάνωσε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ πάρτι για τα 50 χρόνια προσφοράς του πρωτότοκου γιου της και διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας Κάρολος έλαβε τον τίτλο του πρίγκιπα της Ουαλίας, στις 26 Ιουλίου του 1958, σε ηλικία μόλις 9 ετών ενώ η επίσημη τελετή ανάληψης των καθηκόντων του πραγματοποιήθηκε 11 χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 1969.

Στο πάρτι, που έδωσε το «παρών» και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην 37χρονη Κέιτ Μίντλετον και στην επίσης 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίες έφθασαν στο παλάτι με τους συζύγους τους, πρίγκιπα Ουίλιαμ και πρίγκιπα Χάρι, αντίστοιχα.

Η δούκισσα του Σάσεξ, παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, έκανε μία ακόμα λαμπερή εμφάνιση με φλοράλ μπροκάρ μίντι φόρεμα σε χρυσό και ασημί χρώμα, το οποίο συνδύασε με λευκό παλτό Amanda Wakeley αξίας 1.000 ευρώ, που έχει φορέσει και στο παρελθόν. Η πρώην πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με nude σουέτ γόβες «Paul Andrew» και ένα κομψό σατέν clutch «Wilbur and Gussie». Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκε πρόσφατα από την συγγραφέα Άννα Πάστερνακ, που έγραψε το βιβλίο Princess in Love για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πως δεν έχει κατανοήσει ότι δεν είναι η «πρωταγωνίστρια» στο παλάτι, αφού η μέλλουσα βασίλισσα είναι η Κέιτ Μίντλετον.

Η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας, Κέιτ Μίντλετον, επέλεξε μια εμφάνιση «χαμηλών τόνων» με φιστικί παστέλ μίντι φόρεμα, με φουσκωτά μανίκια, σουέτ nude γόβες και ασημί clutch. Πάντως, οι δύο δούκισσες κράτησαν μεταξύ τους «ασφαλείς» αποστάσεις, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τις φωτογραφίες της εκδήλωσης που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Απών από το πάρτι για τον πρίγκιπα Κάρολο ήταν ο πατέρας του, ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, που από το περασμένο φθινόπωρο έχει παραιτηθεί από τα δημόσια καθήκοντά του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση