HomeΚΡΗΤΗΗ ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

“Καίει τα χάρτινα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί οικονομικής ανάπτυξης”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωση με αφορμή την Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Χαστούκι η Έκθεση Μακροοικονομικών Ανισορροπιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνει αυτό που όλοι πλέον γνωρίζουμε: τα οικονομικά επιτεύγματα που διατυμπανίζει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ψευδαισθήσεις.

Τα καρφιά της Επιτροπής σε μια μεγάλη λίστα ντροπής: από χαμηλές έως ανύπαρκτες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις στο πεδίο της καινοτομίας, μέχρι παντελή έλλειψη στρατηγικής διαχείρισης πυρκαγιών και πλημμυρών – κάτι που άλλωστε το βιώσαμε έντονα πρόσφατα στην Κρήτη.

Στην εικόνα ντροπής, πρωταγωνιστεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης (ΒΟΑΚ), που η Επιτροπή τον συγκαταλέγει πρώτο ανάμεσα στα «φτωχά και αναξιόπιστα» δίκτυα στην Ελλάδα, που αποτελούν κίνδυνο και για τους ντόπιους και για τους τουρίστες.

Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα καλλιεργεί ένα παραμύθι ευημερίας που καταρρίπτεσαι καθημερινά από τον εφιάλτη στον οποίο ζουν οι Έλληνες, και τώρα καταρρίπτεται για ακόμα μια φορά δια χειρός ΕΕ.

Η Κρήτη έχει πληρώσει αυτό το παραμύθι. Το νησί έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει τις τελευταίες μέρες, ζωές χάνονται στην άσφαλτο καθημερινά, η κοινωνία μας παρακμάζει. Είναι επιτακτικό να αλλάξει πολιτική σελίδα αυτός ο τόπος. Είναι αναγκαίο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση