HomeHL-SportsΧάιμε Βέρα: «Δουλεύουμε καλά σαν ομάδα»

Χάιμε Βέρα: «Δουλεύουμε καλά σαν ομάδα»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ μετά το 0-0 με την Λαμία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στεναχωρημένος αλλά και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ Χάιμε Βέρα στην Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή.

Συγκεκριμένα θεωρεί ότι η ομάδα του απέδωσε εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι και πως κατάφερε να κρατήσει την κατοχή και να απειλήσει. Αυτό που χρειαζόταν όμως περισσότερο από όλα δεν το κατάφερε και αυτό ήταν ένα γκολ που θα της έδινε την νίκη.

Το αποτέλεσμα άφησε στον προπονητή των Κρητικών μια πικρή γεύση που όμως θεωρεί ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και η ομάδα πρέπει να πιστεύει και να ελπίζει.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του Βέρα: «Σήμερα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Eίχαμε την μπάλα για 70-80 λεπτά παίζοντας στο μισό γήπεδο, όμως δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να τον κερδίσουμε. Πρέπει να δουλεύουμε καλά σαν ομάδα. Εγώ ήρθα στον ΟΦΗ για να προσπαθήσουμε. Δεν βάλαμε το γκολ και αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Δουλεύουμε, έχουμε επτά αγώνες ακόμα, το λέμε κάθε εβδομάδα. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και πρέπει μαζί με τους παίκτες να το σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμα τις ευκαιρίες μας. Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η πίεση για όσα συνέβησαν με τη Λαμία.

Τα παιδιά πίσω έκαναν καλή δουλειά, ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε σήμερα την μπάλα. Γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι έτσι, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θέλουμε υπομονή στο μυαλό και την καρδιά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση