HomeHL-SportsΠάλι δεν μπόρεσε ο ΟΦΗ

Πάλι δεν μπόρεσε ο ΟΦΗ

Έχασαν την ευκαιρία για ένα πολύτιμο τρίποντο οι Κρητικοί που έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΛ μέσα στο «Γεντί Κουλέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Και άλλο βήμα πίσω για τον ΟΦΗ… Στην Κρήτη φιλοξενήθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΛ την Κυριακή  για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Νευρικότητα και μετριότητα χαρακτηρίζει αυτό το 0-0, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό το αποτέλεσμα πληγώνει και άλλο την ομάδα του Βέρα καθώς παραμένει στην προτελευταία θέση με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Φέστα παραμένει 11η με 23 βαθμούς.

Στο πρώτο μισό εξαιτίας και της σημαντικότητας του αγώνα, είδαμε ένα πολύ νευρικό και κακό παιχνίδι. Η ομάδα της Κρήτης ήταν πιο ενεργητική και δημιούργησε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να απειλεί την άμυνα της ΑΕΛ που είχε καθαρά παθητικό χαρακτήρα σε αυτό το 45λεπτο.

Αρκετά ξεκούραστο ημίχρονο για τους δύο τερματοφύλακες με τον Σωτηρίου να μην έχει απειληθεί καθόλου.

Το δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε το πρότυπο του πρώτου με την Λάρισα να οχυρώνεται πίσω και δείχνει ότι δεν θέλει την νίκη αφού εξάλλου και η ισοπαλία την βόλευε, καθυστερούσαν και έπεφταν κάτω οι φιλοξενούμενοι προσπαθώντας να φάνε τον χρόνο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τις φάσεις, ήταν όμως ανίκανοι να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΦΗ και ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν αμφότεροι για πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κρίνει τις αποφάσεις υπερβολικές και να μην τα καταλογίζει ορθά.

Το παιχνίδι σφύριξε ο διαιτητής Ευαγγέλου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθοί του ήταν ο Κωνστάντιος από τον Σύνδεσμο Ευβοίας και ο Φίλος του Συνδέσμου Βοιωτίας. 4Ος της αναμέτρησης ήταν ο Κάτοικος από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Κίτρινες: 64΄ Νέϊρα, 84΄ Κοροβέσης – 58΄ Ζίβκοβιτς, 78΄ Μπέρτος, 79΄ Λεοζίνιο

ΟΦΗ (Βέρα): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος (77΄ Ναμπί), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46΄ Πάρσον), Βαζ (71΄ Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα, Φερέιρα, Ποτουρίδης.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90΄+2 Γρομιτσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79΄ Γιακιμόβσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοϊκοβιτς (61΄ λ. τρ. Σεσέροβιτς), Αντονι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση