HomeΣΠΟΡΠαλικαρίσιο «Χ» για τον Εργοτέλη (1-1), που έπαιζε με 10 από το 13′

Παλικαρίσιο «Χ» για τον Εργοτέλη (1-1), που έπαιζε με 10 από το 13′

Τρίκαλα Εργοτέλης 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι τα Τρίκαλα και συνεχίζουν να απειλούνται με υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική…

Το Σάββατο  οι Θεσσαλοί περιορίστηκαν στο εντός έδρας 1-1 με τον Εργοτέλη για τη 19η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 13′, και με 18 βαθμούς είναι στη 13η θέση, στην επικίνδυνη ζώνη δηλαδή, παρέα με τον Αήττητο.

Για τους Ηρακλειώτες, αντίθετα, ήταν ένα πολύτιμο «Χ», έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, και με 28 πόντους βρίσκονται στην 7η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι Κρητικοί άγγιξαν το 0-1 στο 5′, αλλά ο Τσέλιος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Ταΐρη, για να προκύψει οκτώ λεπτά αργότερα η αποβολή του Μπουτσάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 16′ ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ, με τον Πάνο να σεντράρει από δεξιά και τον Σισέ να βρίσκει δίχτυα με κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για το 1-1 στο 25′, με τον Ταΐρη να εξουδετερώνει με δυσκολία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη.

Στο 27′ ο Σμυρλής έκανε την ατομική προσπάθεια και το σουτ, για να μπλοκάρει δύσκολα ο Κατσιμήτρος, ο οποίος εξουδετέρωσε σε δύο χρόνους και το σουτ του Καπού από το ύψος του πέναλτι δύο λεπτά αργότερα.

Ο Εργότελης απάντησε στις ευκαιρίες με ένα καλό σουτ του Μανουσάκη στο 30′ και με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται στο 35′.

Στο 38′ ο Κατσιμήτρος απέκρουσε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Τσιάρα ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Πάνος, για να ακολουθήσει στο αμέσως επόμενο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ, με τον Πάνο από κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κι ενώ είχε προηγηθεί ασθενής επέμβαση του Κατσιμήτρου σε φάουλ του Αντρονίκ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 50′ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, με τους Θεσσαλούς να μην μπορούν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα.

Στο 70′, πάντως, ο Κατσιμήτρος έκανε σωτήρια επέμβαση με το πόδι σε σουτ του Σμυρλή ύστερα από σέντρα του Τσιάρα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Μαρκόφσκι σέντραρε, ο Σμυρλής δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα, για να τη βρει με τη σειρά του ο Πάνος και να τη στείλει άουτ.

Από εκεί και πέρα, δεν προέκυψε κάποια αξιόλογη φάση κι έμεινε το 1-1 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαλούτας του Συνδεσμου Ημαθίας με βοηθούς τον Γιάντση του Συνδέσμου Ημαθίας και τον Σακκά του Συνδέσμου Θεσσαλίας.

Κίτρινες25′ Τσιάρας, 54′ Αντρονίκ, 72′ Τριανταφυλλάκος – 30′ Έφορντ, 43′ Οικονόμου, 75′ Tσέλιος, 86′ Γροντής.

Κόκκινες: 13′ Μπουτσάκης.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Αντρονίκ (65′ Tριανταφυλλάκος), Σμυρλής (72′ Γουερέ), Τσιμίκας (46′ Μαρκόφσκι), Καπός, Σισέ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης (74′ Γροντής), Ροβίθης (85′ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση