HomeHL-LifestyleΗ Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γυμνή και αναρωτιέται

Η Σίντι Κρόφορντ ποζάρει γυμνή και αναρωτιέται

«Σε ποια ηλικία το γυμνό δεν θεωρείται όμορφο;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καμία ντροπή δεν έχει νιώσει καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, ποζάροντας γυμνή η Σίντι Κρόφορντ και σίγουρα δεν πρόκειται να σταματήσει τώρα που είναι 53 ετών.

Το διάσημο μοντέλο, πρόσφατα, τα πέταξε όλα για το νέο βιβλίο του διάσημου φωτογράφου, Ράσελ Τζέμις, με τίτλο «Angels» και επαίνεσε τον φωτογράφο που της έδωσε την ευκαιρία να ποζάρει γυμνή, ειδικά δεδομένης της ηλικίας της.

«Μέρος της απόφασης που με οδήγησε να το κάνω αυτό ήταν ότι σκέφτηκα: ‘ΣΕ ποια ηλικία το να ποζάρεις γυμνή δεν είναι πλέον όμορφο; Υπάρχει ημερομηνία λήξης για εμάς;» δήλωσε στο PorterEdit. «Δεν φαίνομαι το ίδιο όπως στα 20, τα 30 ή ακόμα και τα 40. Αν φροντίζουμε όμως τον εαυτό μας, γιατί όχι;».

krofornt

Υπάρχουν βέβαια διαφορές στο τι ασιθάνεται άνετη να δείχνει, αλλά υπογραμμίζει την σημασία του να αισθάνεσαι καλά στο σώμα σου. «Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όζι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γυμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντε Γκέρμπερ)».

Στην πραγματικότητα, κοιτώντας πίσω στα εξώφυλλα που έκανε για το Playboy από το 1988 έως το 1998, αναρωτιέται γιατί δεν έκανε περισσότερα γυμνά. «Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια;» δήλωσε στο περιοδικό. «Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση