HomeΚΡΗΤΗΘεομηνία! Θυελλώδεις άνεμοι μετέφεραν δεξαμενή του Ναυστάθμου

Θεομηνία! Θυελλώδεις άνεμοι μετέφεραν δεξαμενή του Ναυστάθμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μια απίστευτη Θεομηνία με θυελλώδεις ανατολικούς ανέμους έπληξε νωρίς το απόγευμα τα Χανιά.
Η μανία των ανέμων ήταν τέτοια που μετακινήθηκε μια απο τις πλωτές δεξαμενές ελλιμενισμού πολεμικών σκαφών του Ναυστάθμου Κρήτης προς την προβλήτα του λιμανιού της Σούδας.
Ισχυρές δυνάμεις του Ναυστάθμου με την συνδρομή πολλών ρυμουλκών κατέβαλλαν  μεγάλες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την δεξαμενή την ίδια ώρα που θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι χτυπούσαν με μανία τα σκάφη.

Μάλιστα στην προσπάθεια να δεθεί η δεξαμενή έσπασε και ένας κάβος και ευτυχώς δεν χτύπησε κάποιος.

   

Να σημειωθεί πως σήμερα το πρωί και πριν ξεκινήσουν οι θυελλώδεις άνεμοι,  στον Ναύσταθμο Κρήτης πραγματοποιήθηκε μια ακόμη άσκηση για την περίπτωσης ενός «μείζονος ατυχήματος».

Την ίδια ώρα σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση, καθώς οι ευκάλυπτοι στην λεωφόρο Σούδας σπάνε ο ένας μετά τον άλλον.

Σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, απο καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα όταν ένας τεράστιος ευκάληπτος κόπηκε στην μέση, με το άνω τμήμα του να πέφτει σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος.

Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται επι ποδός για την αποκατάσταση των βλαβών, αλλα ειδικά οι οδηγοί οχημάτων θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς ανα πάσα στιγμή σπάνε κλαδιά και πέφτουν στον δρόμο.

Flashnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση