HomeHL-GreeceΘλίψη για το μωρό που βρήκε φρικτό θάνατο στη Βάρκιζα, στη δικαιοσύνη η μητέρα

Θλίψη για το μωρό που βρήκε φρικτό θάνατο στη Βάρκιζα, στη δικαιοσύνη η μητέρα

Παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακρίτρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζει η 30χρονη μητέρα του μωρού, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο διαμέρισμα όπου ξέσπασε φωτιά, στη Βάρκιζα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος. Χωρίς δικηγόρο στο πλευρό της, η μητέρα παραπέμφθηκε να απολογηθεί σήμερα το μεσημέρι στην ανακρίτρια.

Η30χρονη καλείται να εξηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν στον φρικτό θάνατο του μωρού τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ η ίδια φέρεται να βρισκόταν έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να το βοηθήσει. Η εκπομπή «Μαζί σου» μετέδωσε πως η μητέρα δεν βρισκόταν στο σπίτι αλλά ακριβώς από κάτω σε αυτοκίνητο μαζί με φίλο της, οδηγό ταξί ο οποίος δηλώνει και θετός πατέρας του βρέφους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, όταν η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το σπίτι απεγκλωβίστηκε νήπιο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα.

Η τραγική ιστορία της μητέρας

Το άτυχο κοριτσάκι δεν είναι το πρώτο παιδί που χάνει η 30χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε τρία παιδιά. Τη φροντίδα του πρώτου έχουν αναλάβει οι κοινωνικές υπηρεσίες,ενώ το δεύτερο και το τρίτο δεν ζουν πια, το δεύτερο εξαιτίας σπάνιας ασθένειας. Το τρίτο είναι το κοριτσάκι, που άφησε την τελευταία του πνοή στο φλεγόμενο διαμέρισμα της Βάρκιζας.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση