HomeΚΡΗΤΗΣτο… πλευρό των φοιτητών της ΑΣΤΕΚ ο δήμος Αγίου Νικολάου

Στο… πλευρό των φοιτητών της ΑΣΤΕΚ ο δήμος Αγίου Νικολάου

Δεδομένη η στήριξη στα δίκαια αιτήματα, λέει ο Αντώνης Ζερβός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιούν  από τις 25 Φεβρουαρίου οι σπουδαστές της ΑΣΤΕΚ στον Άγιο Νικόλαο, ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, προέβει στην παρακάτω δήλωση : » Τις τελευταίες μέρες, διαπιστώνουμε ότι υπάρχει μια αναταραχή στην ΑΣΤΕΚ. γεγονός, απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι οι φοιτητές, διαπιστώνουν ότι οι υποσχέσεις των πολιτικών ηγεσιών δεν υλοποιούνται.

Η στήριξη του  Δήμου στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών είναι δεδομένη,  στην λογική που έχει εκφραστεί , απ όλες τις δημοτικές αρχές μέχρι σήμερα.

Ζητούμε και απαιτούμε να ισχύσουν όλα όσα διαχρονικά έχουν υποσχεθεί έως σήμερα οι έχοντας την ευθύνη λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας μας : Εν προκειμένω την ισότιμη διαχείριση και αντιμετώπιση των φοιτητών όπως και στην υπόλοιπη  Ελλάδα.

Την περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης τους και την πραγματική αναβάθμιση της σχολής και όχι απλά την καταχώρηση  της στο μηχανογραφικό των πανελλαδικών εξετάσεων.

Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες των σπουδαστών, τόσο με την δική μας συμπαράσταση, όσο και της τοπικής κοινωνίας θα φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, γιατί όπως εξελίσσονται τα πράγματα, τίποτα δεν γίνεται κατορθωτό, χωρίς προσπάθεια και αγώνα «.

Διαφήμιση
Διαφήμιση