HomeΚΡΗΤΗ«Κινδυνεύει» για άλλη μια φορά το Ευρωπαϊκό Σχολείο

«Κινδυνεύει» για άλλη μια φορά το Ευρωπαϊκό Σχολείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ως βόμβα «έσκασε» πριν από λίγες μέρες έγγραφο του Υπουργείο Παιδείας στο Ευρωπαϊκό Σχολείο όπου αναφέρει ότι δεν θα γίνονται δεκτές οι εγγραφές φέτος στο Νηπιαγωγείο αλλά και στην Α’ τάξη του Δημοτικού.

«Είναι μια ωραία «έκπληξη» που μας ήρθε πριν από λίγες μέρες έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας που λέει ότι δεν πρέπει να γίνονται δεκτές οι εγγραφές φέτος στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας όχι μονάχα για το Νηπιαγωγείο, όπως δυστυχώς ήτανε και πέρυσι αλλά και για την Α’ τάξη του Δημοτικού, του Ελληνόφωνου τμήματος. Αυτή η απόφαση βασίζεται στο πουθενά, δηλαδή στο ότι πέρυσι δεν λειτουργούσε νηπιαγωγείο και τότε εν συνέπεια δεν μπορεί να γραφτούν τα παιδιά στην Α’ τάξη του Δημοτικού!», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ευρωπαϊκού Σχολείου.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον διευθυντή του ENISA, στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και στον Απόστολο Κλινάκη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να δοθεί το πράσινο φως για τις εγγραφές.

Το Ευρωπαϊκό Σχολείο κινδυνεύει για άλλη μια φορά και οι γονείς εκπέμπουν SOSστέλνοντας έτσι μήνυμα ότι δεν θα μείνουν άπραγοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση