HomeΚΡΗΤΗΟμιλία για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις στο ΚΕΘΕΑ

Ομιλία για τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις στο ΚΕΘΕΑ

Από τον δερματολόγο Γιώργο Επιτροπάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ειδικός Ιατρός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος και μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας κ. Γιώργος Επιτροπάκης, σε συνεργασία με το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, πραγματοποίησε Επιστημονική Ιατρική Ομιλία με Θέμα: “Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις”.

Κατά την Ιατρική Ομιλία, ο κ. Επιτροπάκης, παρουσίασε τα Νοσήματα που η Μετάδοσή τους γίνεται κατά την Σεξουαλική Επαφή, τα Συμπτώματά τους, τον Τρόπο Διάγνωσής τους, την Θεραπεία τους και την Πρόληψή τους.

epitropakhs-kethea2

Ο κ. Επιτροπάκης δηλωσε : “οι εξαρτήσεις είναι γύρω μας, δίπλα μας και κάποιες φορές μέσα στη δική μας ζωή. Αντί να γυρνάμε την πλάτη από φόβο, οφείλουμε να τις γνωρίσουμε, να τις αντιμετωπίσουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, τους εαυτούς μας, την κοινωνία μας, να προστατεύσουμε, να προλάβουμε να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται εξαιτίας τους. Να σταθούμε πλάι τους με ανθρωπιά αναλαμβάνοντας την προσωπική και κοινωνική μας ευθύνη ως πολίτες.

Να μπούμε στη θέση τους, να τους καταλάβουμε, να τους δώσουμε τις ευκαιρίες που χρειάζονται για μια καλύτερη ζωή.

Ας αποδεχθούμε τις δυσκολίες μας, τα προβλήματα των συνανθρώπων μας, μια και αυτή είναι η προϋπόθεση για να αλλάξουμε ουσιαστικά την κοινωνία μας, να βελτιώσουμε τη ζωή μας”.

sdr
sdr
Διαφήμιση
Διαφήμιση