HomeHL-9Τελευταία πράξη του… δράματος για τον αγρότη που ανασύρθηκε νεκρός

Τελευταία πράξη του… δράματος για τον αγρότη που ανασύρθηκε νεκρός

Σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού η κηδεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά από τον τραγικό θάνατο του 61χρονου αγρότη, Βαρδή Βαρδάκη, που ανασύρθηκε νεκρός μετά την παράσυρσή του από τα ορμητικά νερά στον Εμπρόσνερο.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου απηύθυναν το τελευταίο… αντίο στον πολύτεκνο αγρότη στις 3 το μεσημέρι στον Εμπρόσνερο Αποκόρωνα στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα από την θάλασσα κοντά στις Βρύσες και φαίνεται να είχε εγκλωβιστεί σε καλάμια.

Ο 61χρονο αγρότης, πατέρας πέντε παιδιών, προσπάθησε προχθες και ενώ μαινόταν τα καιρικά φαινόμενα να διασχίσει με το αγροτικό αυτοκίνητό του τον χείμαρρο που είχε σχηματιστεί στην περιοχή του Εμπρόσνερου από τα ορμητικά νερά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της επιχείρησης, οι πυροσβέστες εντόπισαν το όχημά του, όχι όμως και τον ίδιο, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες να συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση.

Εικάζεται, ότι ο άτυχος αγρότης κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει στην καρότσα του αγροτικού οχήματος για να σωθεί, ωστόσο πιθανότατα βρέθηκε στα νερά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση